Biotest Laborator Analize Medicale

Laborator Analize Medicale Constanta - Biotest

Intr-o atmosfera placuta si relaxata, beneficiind de un personal pregatit si politicos, LABORATORUL BIOTEST, situat in Constanta cartier Coiciu, pe str. Dorului nr. 111, va poate asigura efectuarea intregii game de analize medicale, realizate atat in laboratorul propriu cat si in regim de subcontractare cu laboratoare mari din tara si strainatate.

LABORATORUL BIOTEST este certificat ISO 15189 din 2009 si participa la programele internationale de control de calitate LABQUALITY - FINLANDA, CALILAB – Romania, BIO-Dev Italia pentru toata gama de analize pe care le efectueaza.

Laboratorul Biotest este in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de sanatate pentru toti pacientii ce beneficiaza de asigurare medicala.

certificat Biotest Constanta certificat Biotest Constanta certificat Biotest Constanta certificat Biotest Constanta certificat Biotest Constanta certificat Biotest Constanta certificat Biotest Constanta Certificat Biotest Constanta Certificat Biotest Constanta Certificat acreditare Biotest Constanta

Laboratorul Biotest

Laborator Clinic Constanta

Copyright ©2022 Biotest Toate drepturile rezervate
Site realizat de Creative Eye - Web Design

Parteneri

GENETIC LAB

Contact

Str. Dorului, Nr. 111 Constanta 900374
Telefon: 0241/544463
Mobil: 0720/154142
E-mail: biotest03@yahoo.com